On som

Ens trobaràs al:

C/ l’Hort de la Bomba nº 6, 3r 1a Porta B (de Breu)

(fes clic al mapa per obrir el Google Maps)

Per arribar ho pots fer en metro Línies L2 o L3 a l’estació Paral·lel

Per arribar en Bus: Línies: 20 – 21 – 24 – 36 – 64 – 91 – D20

Per arribar el cotxe:

Des de Ronda del Litoral sortida 21. Gira la rotonda i sort per l’Avinguda del Paral·lel. Tot just passant el carrer Nou de la Rambla (hi ha una parada de metro) gira a ma dreta i entra pel carrer de l’Abat Safont. Seguint tot recte s’entra al carrer Reina Amàlia. El carrer de l’Hort de la bomba el trobaràs al primer creuament a ma dreta.

Des de Plaça Espanya: baixar per Avinguda Paral·lel fins Ronda de Sant Pau. Just a mà dreta hi ha una entrada de cotxes que sembla peatonal però no ho és (carrer Fontrodona). Gira a l’esquerra pel carrer Vila i Vilà i gira per Nou de la Rambla. Creues l’Avinguda Paral·lel i entra pel carrer de l’Abat Safont. Seguint tot recte s’entra al carrer Reina Amàlia. El carrer de l’Hort de la bomba el trobaràs al primer creuament a ma dreta.

Aquest es un barri on no es pot aparcar ja que es peatonal, però si es te mobilitat reduïda es pot entrar amb cotxe per deixar i recollir persones.

Recomanem per aparcar els carrers: Carrer de Sant Pau, Ronda de Sant Pau, Carrer d’Aldana, Comte Borrell, Carrer del Marques de Campo Sagrado.